TCSA presenteert baanbrekend “National Data Brain”-concept op een speciale conferentie die georganiseerd werd door het SCO-secretariaat

Volgens SCO-secretaris-generaal Vladimir Norov die de TOP opende, leveren de SCO-staten gezamenlijke inspanningen om een effectief financieel mechanisme te bouwen voor datagestuurde economische ontwikkeling. Een grondige kennis van de TCSA-oplossing kan helpen bij het bereiken van het doel van nauwere samenwerking met behulp van innovatieve technologieën.

“Deze top bood een technologische blauwdruk voor een upgrade van macro-economisch bestuur”, zei Vladimir Norov, eraan toevoegend dat hij hoopte dat de top de bouw van National Data Brain in verschillende landen zou kunnen versnellen om maatschappelijke stabiliteit en economische revitalisering voor alle SCO-staten te bereiken.

Adkins Zheng, voorzitter van TCSA, sprak zijn dank uit voor de erkenning en steun van SCO en gaf een gedetailleerde presentatie over de constructie van de National Data Brain.

“TCSA was een pionier op het gebied van een nieuw model voor datatransmissie, opslag, berekening en toepassing in een enorm scala aan dimensies”, zei Zheng, eraan toevoegend dat deze data-architectuur, net als de CPU van de nationale economie, de kosten voor gegevensverwerking exponentieel kan verlagen.

Als het eerste internationale adviesbureau dat visionaire centrale overheden van dienst is bij het opzetten van gedigitaliseerde nationale macro-economische systemen door middel van de constructie van National Data Brain, heeft TCSA brede erkenning gekregen van autoriteiten en academici zoals de Wereldbank en het IMF.

Momenteel bevordert TCSA de samenwerking met centrale overheden en centrale banken in 50 landen, waarvan er vijf het proces van ondertekening zijn begonnen en twee samenwerkingsovereenkomsten hebben ondertekend. Over TCSA: https://tcsa.cloud/

Foto – https://www.captis.com/wp-content/uploads/2021/01/image-5.jpg

SOURCE TCSA

This is not a CAPTIS article. Originally, it was published here.